BUTIK I C-BYEN FREDERICIA

Der har i længere tid været lidt stille her på hjemmesiden, men det skal der rådes bod for nu. Der kommer nemlig til at ske en hel masse i 2021.

Et par ting skulle ændres i mit liv. Ja, blandt andet er jeg sprunget fra læreruddannelsen, fordi jeg ikke følte det var det, jeg skulle bruge resten af mit liv på.
Men det var i virkeligheden ikke en særlig svær beslutning, fordi drømmen om at blive kunstner på fuld tid altid har været der, og fordi at min kunst er blevet taget så godt imod, så vidste jeg det var det rette vej at gå.

Med andre ord, så kunne jeg ikke have gjort det uden jer der har liket, delt, kommenteret på mine opslag, og ikke mindst købt noget af mit kunst. Specielt ikke i en tid hvor Corona virkelig har sat sit aftryk på mange små virksomheder.

Men faktisk så åbner By Staggemeier en butik i en lille container i C-byen, Fredericia allerede d. 1 april, hvor der i løbet af sommeren, vil være forskellige musikere der kommer og afholder koncerter. Alle er naturligvis velkommen til at kigge forbi butikken og til koncerterne.

Følg gerne med her på hjemmesiden, og hold øje med upcoming events, åbningstider for butikken m.m.

Tak fordi i gad læse med!